“Tuňákový” salát

2015-03-18
  • Porce: 2 - 4
  • Čas přípravy: 15m
  • Doba vaření: 10m
  • Hotovo do: 20m

Tak jsem pro vás vytvořila další recept s vegan tuňákem. Povedl se. Určitě vyzkoušejte. Salát je skvělým a sytým jídlem, nemluvě o dávce vitamínů, které obsahuje.

Suroviny:

Postup:

Nejdříve si dáme vařit těstoviny do osolené vody. Do dalšího hrnce dáme vařit trochu mražené kukuřice (opět do osolené vody). Jakmile bude kukuřice hotová (stačí max 5 minut) přihodíme nalámané, nebo nakrájené hlavičky brokolice na cca 3 – 4 min. Pokud už vám nezbývá v hrnci dostatečné množství vody nevadí. Přiklopte pokličkou, udělá se na páře.

Do velké mísy zatím vidličkou natrháme na menší kousky polovinu balení vegan tuňáka.

Tuňákový vegan salát

Potom přihodíme uvařené těstoviny.

Tuňákový vegan salát

No a na ně pak uvařenou zeleninu.

Tuňákový vegan salát

Kromě vařené zeleniny si nakrájíme na poloviny rajčátka a olivy třeba na plátky ( z každé vyjdou dva nebo tři).

Tuňákový vegan salát

To všechno důkladně promícháme vidličkami zespoda nahoru.

Tuňákový vegan salát

Salát zakapeme olivovým olejem, opepříme, dosolíme podle chuti a znovu promícháme.

Tuňákový vegan salát

Pokud máte rádi kopr, můžete nakonec přidat i ten. Věřte mi, nebudete litovat. 😉

Tuňákový vegan salátMohlo by vás zajímat:

 

Share on Facebook6Share on Google+2

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 2
Ohodnoť tento recept

2 lidé ohodnotit tento recept

Podobné recepty:
  • Zapečná pohanka s jablky (12)

    Zapečená pohanka s jablky

  • Sojové karbanátky (3)

    Sojové karbanátky

  • Chutney

    Jablkové chutney

  • Bramborový salát pikant

    Rychlý bramborový salát (lehce pikantní)

  • Čivabčiči

    Čivabčiči