Vegan “rybičková” pomazánka

2015-01-26
  • Porce: 6 - 8
  • Čas přípravy: 10m
  • Doba vaření: 0m
  • Hotovo do: 10m

Suroviny:

  • Vegan tuňák – nelekejte se ceny; pro srovnání za 80g tuňáka od Rio Mare v obchodě zaplatíte 96Kč, tzn. že za 300g (prodávané množství vegan tuňáka) byste dali 250Kč, což je mnohem více, jak u naší sojové alternativy
  • Jedna velká cibule
  • Dvě lžičky dijonské nebo jiné kvalitnější, pikantní hořčice
  • Sojanéza, nebo jiná náhražka majonézy (nemusí být)
  • Sůl
  • Pepř

Postup:

Nakrájíme si cibuli nadrobno a přidáme veggie tuňáka.

Vegan tuňákNejjednodušší je vše hodit do mixéru. Snadněji ingredience promícháte. Přidejte tedy sůl a pepř podle chuti, hořčici, a pokud chcete můžete na zředění a zjemnění přidat lžíci sojové majonézy. To vše necháme v mixéru pořádně promísit. A máte hotovo.

Vegan rybičková pomazánka

Share on Facebook6Share on Google+1

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Average Member Rating

(4 / 5)

4 5 1
Ohodnoť tento recept

1 lidé ohodnotit tento recept

Podobné recepty:
  • Zapečná pohanka s jablky (12)

    Zapečená pohanka s jablky

  • Sojové karbanátky (3)

    Sojové karbanátky

  • Chutney

    Jablkové chutney

  • Bramborový salát pikant

    Rychlý bramborový salát (lehce pikantní)

  • Čivabčiči

    Čivabčiči