Zelený salát s rajčátky

2015-02-01
  • Porce: 1
  • Čas přípravy: 5m
  • Doba vaření: 0m
  • Hotovo do: 5m

Suroviny:

  • Polníček nebo čerstvý baby špenát
  • Rajčátka
  • Olivový olej
  • Bilinková sůl
  • Mungo klíčky (může a nemusí být)

Postup:

Polníček/Špenát propláchneme pod vlažnou vodou. Rajčátka umyjeme a nakrájíme na čtvrtky (samozřejmě záleží na velikosti). Pokud máme rádi, můžeme přidat mungo klíčky. Zasypeme bylinkovou solí a zakapeme kvalitním olivovým olejem.

Dobrou chuť. 🙂

Zelený salát s rajčátky

Share on Facebook1Share on Google+1

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Ohodnoť tento recept

1 lidé ohodnotit tento recept

Podobné recepty:
  • Zapečná pohanka s jablky (12)

    Zapečená pohanka s jablky

  • Sojové karbanátky (3)

    Sojové karbanátky

  • Chutney

    Jablkové chutney

  • Bramborový salát pikant

    Rychlý bramborový salát (lehce pikantní)

  • Čivabčiči

    Čivabčiči